Content Creatie | Communicatie | Media Management

Onze diensten

Content Creatie

image12

De succesvolste bedrijven en personen zijn die met een sterke visie, uitgedragen in overtuigende content. Content Captain is expert in contentcreatie en helpt je jouw boodschap om te zetten in content voor alle kanalen: websites, brochures, jaarverslagen, toespraken, blogs en meer.

Communicatie & Strategie

image13

Waar, wanneer, wat en hoe ga je communiceren over je merk, persoon, product of bedrijf? Hoe zorg je dat de media niet met jouw boodschap aan de haal gaan? Content Captain ontwikkelt een effectieve communicatiestrategie, zodat jij de teneur van de berichtgeving bepaalt.

PR & Media Management

image14

Heeft je bedrijf mijlpaal bereikt die je graag wereldkundig wilt maken? Content Captain helpt je de mooiste gebeurtenissen van jouw bedrijf in pakkende persberichten te vatten. Ook woordvoering, media outreach en media management worden door Content Captain verzorgd.

Ghostwriting

image15

Je boodschap kan nog zo overtuigend zijn, als hij niemand bereikt, heb je er niks aan. Content Captain is een gedreven ghostwriter van artikelen waarmee jij je kunt profileren in jouw vakmedia. Maar ook voor persberichten, vertalingen en eindredactie kun je bij ons terecht.

Storytelling

image16

Heb je geweldige ideeën en een product waarmee je klanten echt verder helpt? Dan heb je het begin van een goed verhaal. De grote uitdaging: hoe vertel je dat verhaal? Content Captain helpt je de mooiste verhalen van jouw bedrijf te ontdekken en in pakkende teksten te vatten.

Creatieve Concepten

image17

Content Captain weet uit ervaring dat goede verhalen, verpakt in inspirerende crossmediale content, de effectiefste vorm van marketing vormen. Daarom helpen we merken en bedrijven met het bedenken en creëren van 365° contentconcepten die mensen écht raken.