Content | Communicatie | PR

Content | Communicatie | PR

Content | Communicatie | PRContent | Communicatie | PR

This is your Captain

Mirjam van den Broeke

Mirjam van den Broeke heeft een imposante staat van dienst in de media. Ze werkte van 2004 tot 2016 als redacteur respectievelijk hoofdredacteur bij het zakenblad Quote. Daar leerde ze alle ins en outs van de wereld van de ondernemer kennen. Haar specialismen: vastgoed, retail en de startupbranche. Na haar jaren bij Quote besloot zij pro te worden op het gebied van online en social media. Ze werd founding editor van het snel groeiende online platform Gatsby.nl en vervolgens uitvoerend chef van de website van Harper's Bazaar. Na verschillende verzoeken vanuit haar zakelijke netwerk om advies en assistentie bij communicatie- en contentvraagstukken, besloot zij haar eigen bedrijf op te richten. En dat bleek een van haar beste beslissingen ooit.

Aanpak

Dankzij haar 12 jaar bij Quote en haar brede ervaring aan de verslaggevende zijde, weet Mirjam uit eigen ervaring welke aanpak wél en welke niet werkt in communicatie- en contentontwikkeling. Haar werkwijze is dan ook anders dan die van veel gevestigde content- en communicatiebureaus; Persoonlijk en betrokken maar tegelijk strategisch en doelmatig. Haar missie: jóuw verhalen boven tafel krijgen en in pakkende content vatten.

Random Fun Facts

Mirjam heeft iets met taal, maar niets met jargon. Haar lievelingswoord is 'konkelfoezen' en als ze zomaar een vliegticket mag uitkiezen dan vliegt ze zéker naar Tulum, Mexico, waar je 's ochtends de zon in de zee kunt zien opkomen en de stranden zo wit zijn dat jij bij aankomst al gebronsd lijkt. Helaas doet zich de situatie van vrij vliegen in haar leven niet bijzonder vaak voor, maar in de Nederlandse bossen voelt Mirjam zich ook opperbest, dus daar kun je haar wel dikwijls vinden. Verder is ze een enorme geurenfetisjist en herkent ze vaak al binnen vijf seconden welk parfum iemand draagt. Ze woont in Amsterdam, komt uit Rotterdam en wil ooit haar bedrijf uitbreiden naar New York. Maar Den Haag is natuurlijk ook prima.


Foto: Oof Verschuren